top of page

Systemstöd för informationssäkerhet

Infylgia är återförsäljare av systemstöd för att förebygga kostsamma konsekvenser  och förenkla arbetet i er organisations arbete med informationssäkerhet.

Skurio-Logo-1-1024x193.webp

Digitalt riskskydd för företag och organisationer

Digitalt riskskydd – håll dig inte i mörkret. Komplexa digitala leveranskedjor, ökade cyberattacker och ytterligare dataskyddsbestämmelser har gjort ditt företag sårbart. Att hantera cybersäkerhet i ditt nätverk är inte längre tillräckligt eftersom affärskritisk data delas med partners och leverantörer. Samtidigt delas och handlas bruten data tillsammans med hot och utnyttjande på ytliga, djupa och mörka webbplatser. Resultatet är en potentiell digital risk för din verksamhet av störningar, förlust av intäkter, skadat rykte och mer.

Läs mer på skurio.com

Innovativa lösningar

Våra lättanvända, integrerade lösningar är utformade för att passa behoven hos upptagna IT-proffs och identifierar dataintrång så fort de dyker upp utanför ditt nätverk, så att du kan fortsätta som vanligt.

Digital riskexperter

 

Dra nytta av vår år av expertis i hur man övervakar ytan, med djup och Dark Web-övervakning – säkert, automatiskt och dygnet runt – för potentiella hot och risker för ditt företag.

Dedikerad till att skydda

 

Vi skyddar våra kunder från risker och hot mot intäkter, rykte och regelefterlevnad, för att hålla dem säkra och minimera skador och kostnader från dataintrång.

logo_main_neg.png

Mäter och spårar anställdas kunskap och beteende om cybersäkerhet

Vår inställning till beteendeförändring Det är svårt att förändra mänskligt beteende. Vi bemyndigar människor med korta, positiva och roliga säkerhetsmeddelanden som är i linje med vår etik om ingen skuld – ingen skam. Vårt unika tillvägagångssätt är skapat av cybersäkerhets-, beteende- och storytellingsexperter - det är effektivt, effektivt och anställda älskar det.

Läs mer på awarego.com

Systemstöd
Human Risk Assessment

 

Identifiera sårbarheter i dina team, informera dina cybersäkerhets strategier och mät deras effektivitet

Videos
Security Awareness

AwareGOs innehåll är otroligt spetsigt. Videor får anställda att se sin arbetsmiljö genom exempel från verkliga världen.

Träning
Cybersecurity Awareness 
 

Bygg säkerhetskultur med beteendeförändrande träningsprogram

veeam.png

Äg, kontrollera och skydda din data i vilket moln som helst

Använd en enda plattform för att äga, kontrollera och skydda all din data var som helst i hybridmolnet. Skydda din data mot ransomware. Påskynda din flytt till molnet med vetskap om att din data är skyddad och alltid tillgänglig. Modernisera säkerhetskopieringen för att eliminera dataförlust och driftstopp.

Läs mer på veeam.com

Mjukvarudefinierad, hårdvaruagnostisk backup parat med branschens bästa RPO och RTO

 

Veeam tillhandahåller en tillförlitlig och kostnadseffektiv lösning för säkerhetskopiering och återställning för att leverera verifierad, granulär återställning av alla dina kritiska tillgångar i alla miljöer eller applikationer, vilket säkerställer att du uppnår dina SLA:er och RPO/RTO:er.

Säker säkerhetskopiering för skadlig programvara

På Veeam tror vi att säker backup är din sista försvarslinje mot ransomware. Vår programvara är säker genom design eftersom att ha en pålitlig säkerhetskopia kan vara skillnaden mellan driftstopp, dataförlust och att betala en dyr lösensumma.

Äg din data i vilket moln som helst

Skydda, kontrollera och hantera data var som helst i Hybrid Cloud Med det snabba antagandet av molnbaserade, SaaS och Kubernetes, börjar organisationer kämpa med dataskydd.

  • Native backup för alla miljöer

  • Äganderätt och kontroll över deras data.

  • Centraliserad ledning och synlighet.

Pentera-logo-RGB-positive-1.png

Säkerställ säkerhetsberedskap över hela din attackyta

Säkerhetspersonal letar ständigt efter sina verkliga cybersäkerhetsluckor bland överbelastningen av sårbarhetsdata. Vi har kommit att acceptera antaganden som normen med tanke på den felaktiga, inaktuella och kontextlöse informationen i våra sårbarhetshanteringssystem. Med IT-infrastruktur och cyberhot som utvecklas snabbare är det ytterst viktigt att verkliga sårbarheter behandlas innan de utnyttjas. Även om penetrationstesttjänster kan lokalisera sådana hot exakt, kan dessa tjänster inte skalas i omfattning eller tillämpas på ett kontinuerligt sätt.

Läs mer på pentera.com

Kontinuerlig validering

 

Uppnå uppdaterad validering av hela ditt säkerhetsprogram med ett ögonblicks varsel, inklusive försvarskontroller, säkerhetspolicyer, lösenordskonfigurationer och kritiska tillgångar.

Hårdad företagsresiliens

Identifiera och åtgärda tidigare okända säkerhetsbrister för att säkra varje förändring av din IT-infrastruktur.

Ongoing security
 

Insistera på kontinuerliga säkerhetsvalideringsrutiner för nollgap-försäkran om din hållning.

bottom of page